Jukka Hallikainen
Tangokuningas 2008

 

Jukka Hallikainen on valloittava, taitava ja karismaattinen esiintyjä. Sen todisti Seinäjoen Tangomarkkinat, joissa Jukka hurmasi niin yleisön kuin tuomariston ja nappasi itselleen Tangokuninkaan 2008 kruunun. Jukan monipuolisuus eri musiikkityyleissä on suuri vahvuus. Jukka on laulanut myös useissa TV-ohjelmissa. Laulutaito on vahva ja laulunopettajina on ollut mm. Juha Hostikka ja Petri Laaksonen. Laulukokemusta on saatu myös Mieskuoro Könsikkäiden riveissä. Jukka on monitaituri myös muusikkona, sillä hän taitaa rumpujen, kitaran ja basson soiton.

Vilkas, sosiaalinen ja tarvittaessa tunnollinen laulaja, kuten Jukka itse mainitsee, on jo valloittanut tanssiyleisönsä hurmurin ottein.
”Haluan viihdyttää kaikenikäistä yleisöä. Työt tehdään huolella ja maksava kansa saa varmasti väriä elämäänsä kuunneltuaan minua.”

Toukokuussa 2009 julkaistiin Jukan debyyttialbumi, joka sisältää mm. singlet En tekisi toisin ja Katse. En tekisi toisin on myös Jukan albumin nimi. Jukka on julkaissut albuminsa jälkeen lukuisia singlejä mm. Herätä henkiin, Viimeinen valssi, Onnellinen ja Reppu täynnä toiveita, joka kipusi ilmestyttyään välittömästi Radio Suomen soitetuimmaksi kappaleeksi. Jukka on mukana myös suuren suosion saaneessa Kolmen kuninkaan tarina showssa yhdessä Risto Nevalan ja Marko Lämsän kanssa. Kolme kuningasta on myös julkaissut yhteisen albumin.

Kesällä 2017 Jukka nähdään tuttuun tapaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja uutena valloituksena Mäntyharjun kesäteatterissa pääroolissa heinäkuun aikana.

 

Jukan orkesterina on Jackpot

Jackpot on neljästä muusikosta koostuva porilainen bändi, joka hoitaa keikat ammattitaitoisesti. Käytössä laadukkaat soittimet, valot ja äänentoistolaitteet. Bändi soittaa tanssimusiikkiin kuuluvat eri tyylilajit, rock- ja popklassikot sekä uudemmat hittikappaleet.

Bändi toimii pääasiassa tangokuningas Jukka Hallikaisen säestäjänä, mutta on säestänyt vuosien varrella muitakin artisteja mm. Marion Rungia. Tangomarkkinoilla 2016 Jackpot toimi säestysbändinä lukuisille artisteille.  Jackpot keikkailee erilaisissa ravintoloissa, laivoilla, tanssilavoilla  sekä yksityistilaisuuksissa.

Jackpot perustettiin vuonna 2010 Henri Stenrothin bändiksi. Vuonna 2011 alkoi yhteistyö Jukka Hallikaisen kanssa n.100 keikan vuositahdilla.

Kokoonpano:
Petri Hautaniemi – kitarat
Eetu Sadeharju – koskettimet
Henri Peltola – rummut
Samu Repo – basso

Antti Silvennoinen – äänentoisto

Kotisivu: www.jackpot-orkesteri.fi

 

Juontaja/Viihdetapahtumien isäntä

Jukka Hallikainen on todistanut olevansa ammattilainen myös juontotehtävissä. Hän on vetänyt monia firmatilaisuuksia ja viihdetapahtumia. Jukka on toiminut Tangomarkkinoiden juontajana eri tehtävissä ja muutaman vuoden ajan myös Tangomarkkinat-karsintakiertueen isäntänä ja kilpailijoiden tsemppaajana. Jukka osaa taidon olla vakuuttava haastattelija ja organisaattori ja hoitaa ammattitaidolla isännän roolit. Hän osaa tarvittaessa loihtia tapahtumaan kuin tapahtumaan hyvän meiningin!